
- عنوان انگلیسی مقاله: Occurrence and legislation of mycotoxins in food and feed from Morocco
- عنوان فارسی مقاله: جود و قوانین مربوط به ماده سمی مایکوتوکسین در مواد غذایی وارداتی از کشور مغرب.
- دسته: صنایع غذایی
- فرمت فایل ترجمه شده: WORD (قابل ویرایش)
- تعداد صفحات فایل ترجمه شده: 24
- دانلود رایگان نسخه اصلی مقاله
- خرید ترجمه مقاله
چکیده ترجمه
مایکوتوکسین یک عامل آلوده کننده طبیعی مواد غذایی و علوفه می باشد که از طریق کپکی از نوع قارچ اسپرگیلوس، قارچ کپکی سبز و فاساریوم ایجاد می گردد.تعداد مایکوتوکسین های شناخته شده که می تواند اثرات بدی روی سلامت انسان و حیوانات داشته باشد رو به افزایش بوده و همچنین مقررات مربوط به کنترل وجود آن ها درمواد غذایی و علوفه نیز در سطح گسترده تری اعمال می گردد. کشور مراکش، کشوری در شمال آفریقا می باشد که توسط دریای مدیترانه و اقیانوس اطلس احاطه شده است.که دارای هوایی با رطوبت و درجه حرارت بالا بوده که برای رشد کپک ها شرایط مناسبی را به وجود می آورد. این مقاله به بررسی میزان آلودگی و وجود مایکوتوکسین (برای مثال آفلاتوکسین، اوکراتوکسین A، و فاساریوم توکسین) در حبوبات، نان، شیر، ادویه، شراب، زیتون، گوشت سفید، میوه خشک و آجیل می پردازد. میانگین نمونه های آلوده شده، اغلب موارد بیش از 50 درصد می باشد. قوانین وضع شده در ارتباط با مقررات مایکوتوکسین، توسط مقامات مراکشی، در مقایسه با محدودیت های کشورهای اروپایی و بین المللی نیز مورد بحث قرار می گیرد. اطلاعات جدید در مورد آلودگی مواد غذایی و علوفه توسط مایکوتوکسین در این مقاله مورد بحث قرار می گیرد. سرانجام، بخش آخر این مقاله شامل نتیجه گیری، جنبه های اصولی و توصیه هایی می باشد که می بایست توسط مقامات و متخصصان در طی بررسی وجود مایکوتوکسین در مواد غذایی و علوفه تولیدی/ یا تجاری در مراکش، مد نظر قرار گیرد.
- فرمت: zip
- حجم: 0.75 مگابایت
- شماره ثبت: 411

مقالات مشابه
- قارچ جنس آسپرژیلوس-3457
- اطلاعات فایل نویسنده: محسن صادقی دسته بندی: مهندسی کشاورزی قیمت: 6500 تومانقارچ جنس آسپرژیلوس،متن ترجمه به فارسی قالب: Word تعداد صفحات: 32 قارچ جنس آسپرژیلوس به طور وسیع در محیط منتشر هستند. کلیه این گونه ها نسبت به حرارت مقاوم بوده و قادرند به راحتی خود را با محیط و بافت سازگار کنند و بیماری ایجاد نمایند. این قارچ جزئی از میکروفلور طبیعی آب و خاک هستند و در محیط های مختلف و حرارت 25 درجه سانتی گراد و رطوبت بیش از 85% وجود بهترین شرایط رشد هستند و مایکوتوکسین تولید می کنند. مایکوتوکسین ها متابولیتهای بسیار متنوع تولید ...
- ترجمه مقاله تاثیر کود ورمی کمپوست تولید شده بر روی بازدهی فلفل گلخانه ای
- عنوان انگلیسی مقاله: Effects of vermicomposts produced from food waste on the growth and yields of greenhouse peppers عنوان فارسی مقاله: تاثیر کود ورمی کمپوست تولید شده به وسیله ضایعات مواد غذایی بر روی رشد و بازدهی فلفل گلخانه ای. دسته: کشاورزی فرمت فایل ترجمه شده: WORD (قابل ویرایش) تعداد صفحات فایل ترجمه شده: 9 دانلود رایگان نسخه اصلی مقاله خرید ترجمه مقاله چکیده ترجمه کودهای ورمی کمپوست که به صورت تجاری از ضایعات مواد غذایی حاصل می گردد، جایگزین مجموعه ای از غلظت های متفاوت بر روی محتویات گیاهان تجاری گلخانه ای می گردند تا بتوان به ارزیابی ...