Noble Articles

پروژه - پایان نامه - کارآموزی

Noble Articles

پروژه - پایان نامه - کارآموزی

طرح توجیهی تولی__د ن_ان لواش (با ظرفیت 300 تن در سال )-1291

قیمت: 120000 ریال

موضوع:

طرح توجیهی تولید نان لواش (با ظرفیت 300 تن در سال)

فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش)

مقدمه:

بیشک غلات بیشترین سهم را در سبد غذایی جوامع بشری دارا هستند. در این میان گندم به لحاظ دارا بودن خواص ویژه خود که قابلیت تبدیل شدن به نان را دارد از اهمیت بسزایی برخوردار است. به گونه ای که برخی از ارقام وحشی آن از حدود پانزده هزار سال قبل از میلاد مسیح در مصر و بین‌النهرین میروییده است و دانه‌های این گیاه مومیایی های فراعنه مصر از اهرام این کشور به دست آمده است. در ایران، نمونه های گندم در کاوش‌های باستان‌شناسی انجام شده در دامغان، غارهای نزدیک به دریاچه مازندران و همدان به دست آمده است و باستان‌شناسان عقیده دارند که گندم از حدود 5 تا 6 هزار سال قبل از میلاد مسیح در این مناطق کشت میشده است. برای پخت نان، از زمانهای بسیار دور روشهای متنوع و جالبی وجود داشته است. به احتمال زیاد قدیمی ترین روش پخت نان که بیشتر در میان چادر نشینان متداول بوده، روشی است که برای پختن یک نوع نان ابتدایی به نام کوماج مورد استفاده قرار میگرفته است. پس از آن، پختن نان های مسطح نظیر لواش بر روی سنگ یا تاوه داغ رایج گردید. کم کم تنورهایی که هنوز هم در بسیاری از نقاط دنیا و بخصوص ایران متداول هستند برای تهیه نانهای پهن نظیر تافتون و لواش اختراع گردید. جنس این تنورها از خاک رس است. بعدها تنور نان سنگک و بربری مورد استفاده قرار گرفتند که با تغییر مختصری در کشورهای غربی هم برای پخت نان از آنها استفاده میشود. عیب این تنورها در این است که قطعاتی که اول وارد میشوند آخر خارج میشوند و بعلاوه چون دمای نقاط مختلف تنور یکسان نیست، نانهای حاصل دارای پخت یکنواخت نیستند. برای رفع این نقیصه، امروزه از فرهای گردشی و سینی دار استفاده میگردد. با توجه به اینکه، امروزه نیز قوت اصلی ایرانیان، نان میباشد و مصرف آن با توجه به رشد جمعیت افزایش روزافزونی دارد، توجیه اقتصادی اجرای این طرح مناسب بوده ضمن اینکه با اجرای این طرح، میتوان بستر مناسبی را برای اشتغال نیروهای ماهر و نیمه ماهر فراهم آورد که با توجه به ماهیت صنایع غذایی بانوان میتوانند سهم بسزایی در آن داشته باشند.

خرید فایل

مقالات مرتبط

↓-↓

طرح توجیهی تولی__د ن_ان فانت___زی (با ظرفیت 500 تن در سال )-4511

قیمت: 150000 ریال موضوع: طرح توجیهی تولید نان فانتزی (با ظرفیت 500 تن در سال) فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش) مقدمه: بیشک غلات بیشترین سهم را در سبد غذایی جوامع بشری دارا هستند. در این میان گندم به لحاظ دارا بودن خواص ویژه خود که قابلیت تبدیل شدن به نان را دارد از اهمیت بسزایی برخوردار است. به گونه ای که برخی از ارقام وحشی آن از حدود پانزده هزار...

طرح توجیهی تولی__د ن_ان فانت___زی (با ظرفیت 750 تن در سال )-3834

قیمت: 98000 ریال موضوع: طرح توجیهی تولید نان فانتزی (با ظرفیت 750 تن در سال) فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش) مقدمه: بیشک غلات بیشترین سهم را در سبد غذایی جوامع بشری دارا هستند. در این میان گندم به لحاظ دارا بودن خواص ویژه خود که قابلیت تبدیل شدن به نان را دارد از اهمیت بسزایی برخوردار است. به گونه ای که برخی از ارقام وحشی آن از حدود پانزده هزار...

دانلود طرح توجیهی تولید نان لواش ٣٠٠ تن در سال-1715

قیمت: 30000 ریال موضوع طرح: تولید نان لواش ظرفیت: ٣٠٠ تن در سال محل اجرای طرح: قابل اجرا در سراسر کشور دوره بازگشت سرمایه: ١4 ماه برای پخت نان، از زمانهای بسیار دور روشهای متنوع و جالبی وجود داشته است. به احتمال زیاد قدیمی ترین روش پخت نان که بیشتر در میان چادر نشینان متداول بوده، روشی است که برای پختن یک نوع نان ابتدایی به نام کوماج مورد استفاده...

دانلود طرح توجیهی پرورش زنبور عسل-3745

قیمت: 30000 ریال موضوع طرح: پرورش و نگهداری زنبور عسل ظرفیت: هفتصد کندوی لانگسروت محل اجرای طرح: قابل اجرا در استانهای آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، لرستان، کردستان، مازندران، کرمان، خوزستان، همدان و اصفهان. دوره بازگشت سرمایه: ٢4 ماه میزان اشتغال زایی: ٧ نفر طی فرایند پرورش و نگهداری زنبور عسل، همچنین اقدام به ازدیاد کندوها می شود که این عمل به منظور ترمیم تلفات و فروش انجام می پذیرد. در...

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.